Yritykset

Monet työikäiset kärsivät niska- ja hartiakivuista sekä selkävaivoista, jotka ovat tavallisia erityisesti istumatyötä tekeville. Yksitoikkoiset ja epäergonomiset työasennot vaativat lihaksilta staattista työtä, mikä johtaa usein lihasten jumiutumiseen. Myös fyysisesti rasittava työ kuormittaa kehoa ja voi aiheuttaa lihaskireyksiä sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksia.  Lisäksi stressillä on merkittävä vaikutus kehon ja mielen hyvinvointiin ja se voi aiheuttaa työuupumusta, masennusta sekä fyysisiä sairauksia.

Hieronnalla voidaan ehkäistä ja hoitaa työstä johtuvia tuki- ja liikuntaelinvaivoja, lievittää stressiä ja edesauttaa jaksamista niin työssä kuin arjessa. Hieronta osana kehonhuoltoa vähentää myös lääkäri- ja sairaslomakulujen syntymistä. Säännöllinen hieronta aukaisee lihaskireyksiä, edistää kehon nestekiertoa ja lievittää päänsärkyä. Lisäksi hieronta rentouttaa ja rauhoittaa kehoa, mikä vaikuttaa myös mm. stressitason laskuun.

Hieronta Kurki tarjoaa monipuolisia hierontapalveluja yrityksesi tarpeiden mukaan. Matkapöydän kanssa voin tulla joko suoraan työpaikalle sovittuna ajankohtana tai hierontaan voi tulla hoitotilaani, joka sijaitsee Turun Martissa.

Maksutavoista sovitaan aina yrityksen kanssa yksilöllisesti.

Tässä muutama maksutapa esimerkki:

Työntekijä maksaa osan hieronnasta hoidon päätteeksi (50%) ja loput laskutetaan yritykseltä,

yritys maksaa hoidot ja laskutan yritykseltä kaikki hoidot kuukauden päättyessä,

jokin muu yritykselle sopiva maksutapa.

Meille sopii nyt myös Smartumin hierontaetu maksutapana. Vain mobiilimaksu, ei setelit!.

Tarkempia tietoja varten otathan yhteyttä,

puh: 050-4113470

jan-erik.kurki@hierontakurki.fi